ادامه پیشتازی در اعتماد به دانش بنیان ها؛

پالایشگاه آبادان پذیرای اولین سیستم تحریک مولدهای بخاری تولید داخل

به گزارش اینجاخبر  رئیس تولید و توزیع برق شرکت پالایش نفت آبادان از ساخت نخستین سیستم تحریک مولدهای بخاری توسط شرکت های دانش بنیان به سفارش پالایشگاه آبادان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، غلامعلی رامی گفت: شرکت پالایش نفت آبادان به منظور ارتقا و کیفی سازی مولدهای شماره ۱۱ و ۱۲ نیروگاه ۲ پالایشگاه آبادان، علاوه بر نوسازی ترانسفورماتورها و پمپ های آب مقطر که توسط شرکت های داخلی طراحی و ساخته شده است، نوسازی سیستم های کنترل ولتاژ این مولدها را نیز با ساخت اولین سیستم تحریک مولدهای بخاری در کشور در دست اجرا دارد.

◻️وی افزود: این اقدام با تاکید مدیرعامل پالایشگاه آبادان بر لزوم اعتماد به تولیدات داخلی و تکیه بر توان شرکت های دانش بنیان در دستور کار قرار گرفت و شرکت دانش بنیان آهار ساخت نخستین نمونه ایرانی این تجهیز را عهده دار شد.

رئیس تولید و توزیع برق شرکت پالایش نفت آبادان با بیان اینکه این پروژه مراحل طراحی را پشت سرگذاشته و هم اکنون در مرحله اجرا قرار دارد، از بهره برداری و نصب آن در پالایشگاه آبادان تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی با اشاره به اینکه روزآمد شدن نیروگاه شماره ۳ پالایشگاه آبادان، به روز رسانی و ارتقای توان نیروگاه ۲ را به یک ضرورت تبدیل کرده بود، افزود: هماهنگ شدن توان ۲ نیروگاه شماره ۲ و ۳ و همچنین تامین برق فاز ۲ پالایشگاه آبادان هدف از به روزرسانی سیستم تحریک و کنترل مولدهای بخاری بود .

رامی در ادامه با یادآور شدن اینکه سیستم کنترل ولتاژ یکی از ۲ بخش مهم هر مولد است، افزود: سیستم کنترل ولتاژ باعث پایداری ولتاژ ، پایداری شبکه و استمرار تولید می شود که نسخه قدیمی آن الکترومکانیکی بوده است و حالا با به روز شدن ، به یک تجهیز الکترونیکی تبدیل شده و سرعت واکنش و کاربری آن افزایش یافته است.

به گفته رئیس تولید و توزیع برق شرکت پالایش نفت آبادان با نصب این تجهیز بیش از ۵۰ درصد در هزینه ها صرفه جویی می شود.

سال گذشته هشت تفاهمنامه همکاری میان شرکت پالایش نفت آبادان و شرکت های دانش بنیان منعقد شد که از این تعداد ۶ تفاهمنامه به قرارداد تبدیل شد و ساخت سیستم تحریک مولدهای بخاری یکی از آنها بوده است.
صرفه اقتصادی، رفع مشکل تامین قطعات، پشتیبانی و خدمات پس از فروش، کاهش روند اداری انجام کار از مزایای مشارکت با شرکت های دانش بنیان در روند تولید است.

https://injakhabar.ir/2192کپی شد!