زائران مرزهای شلمچه و چزابه را برای تردد انتخاب کنند
به گزارش اینجاخبر رئیس ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور، به زائران توصیه کرد که اگر از مختصات جغرافیایی نزدیکتری به مرزهای خوزستان برخوردارند، برای بهرهمند شدن از خدمات بهتر و زیرساختهای مناسب، از پایانههای مرزی شلمچه و چذابه تردد کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد اروند، «سیدمجید میراحمدی» رئیس ستاد اربعین حسینی وزارت کشور، امروز در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز از پایانههای چزابه و شلمچه بازدیدی صورت گرفت و این دو مرزها را بسیار هماهنگ، منظم و با امکانات زیرساختی مناسب ارزیابی کردیم.
وی با بیان اینکه به زائران توصیه میکنم که اگر بر اساس مشخصات جغرافیایی به این مرزها نزدیک تر هستند، دو مرز خوزستان را برای تردد انتخاب کنند، گفت: در مجموع از ابتدای ماه صفر، بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر از این دو مرز تردد داشتهاند که این آمار نسبت به زمان مشابه در سال قبل، ۳۵ درصد افزایش داشته است.
رئیس ستاد اربعین حسینی وزارت کشور، تصریح کرد: همکاریهایی که در استان خوزستان با مسؤولان عراقی صورت گرفته است، بسیار خوب و در سطح عالی بوده و در هیچکدام از مقاطع گذشته چنین همکاری را شاهد نبودهایم.
میراحمدی افزود: در سال گذشته و در موضوع حمل و نقل، بخشی از زائران ما به دلیل وجود برخی مشکلات در این حوزه از زیارت باز ماندند، اما در سال جاری به وفور در این زمینه پیشبینی شده است و تعداد ۷۰ دستگاه اتوبوس برای کمک به حمل و نقل در خاک عراق تهیه شده است. همچنین قرار بر این شد تا تعدادی از خودروهای ما وارد خاک عراق شده و به امر حمل و نقل کمک کنند.
وی با اشاره اینکه بالغ بر سه میلیون نفر در سامانه سماح ثبتنام کردهاند، گفت: درصدی از این تعداد حق بیمه خود را پرداخت نکردهاند، اما با این وجود بالغ بر دو میلیون ۷۰۰ هزار نفر ثبت نام خود را قطعی کردهاند.
رئیس ستاد اربعین حسینی وزارت کشور ضمن تشکر از زوار به خاطر همکاری با ستاد مرکزی اربعین حسینی، یادآور شد: بالغ بر یک میلیون ۶۰۰ نفر تا کنون از مرزها عبور کرده و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز به کشور بازگشتهاند.
میراحمدی ادامه داد: رفت و آمد خیلی معقولی در سال جاری رقم خورده، اما به دلیل ازدحام جمعیت در کربلا و مشکلاتی که در امر خدمترسانی به بیش از ۲۰ میلیون زائر وجود دارد، درخواست داریم تا ماندگاری در شهر کربلا و عتبه مقدسه را حداکثر یک روز مقرر سازند و برای اینکه زائران در امر خدماتگیری دچار مشکل نشوند، حتماً قبل از روز اربعین به کشور باز گردند.
وی در خصوص تمهیدات انجام گرفنه برای بازگشت زائران، خاطرنشان کرد: با برنامهریزی و پیشبینی هایی که کمیته حمل و نقل ستاد اربعین برای بازگشت زائران تدارک دیده است، مشکلی در زمینه بازگشت و حمل و نقل زوار وجود ندارد، ضمن اینکه در حضور معاون اول رئیس جمهور قرارگاه حمل و نقل در دفتر معاونت ریاست جمهوری ایجاد شده تا ظرفیت های کشور به کمک ناوگان حمل و نقل آید.
رئیس ستاد اربعین حسینی وزارت کشور با اشاره به تأمین ارز مورد نیاز زائران، تصریح کرد: تا به امروز هر میزان ارزی که مورد نیاز زائران بوده است، از سوی بانک مرکزی تهیه و در اختیار زوار قرار داده شده است.
میراحمدی بیان کرد: ما لبخند رضایت را در تمام مرزها بر لبان زائر میبینیم و این موضوع خستگی را از دوش خدمتگزاران اباعبدالله الحسین (ع) بر میدارد و به فضل خدا یک اربعین به یاد ماندنی در حال رقم خوردن است، ضمن اینکه هرگز همکاری مسئولان عراق را در این میان فراموش نمیکنیم.