۱۲ هزار هکتار گندم در خرمشهر کشت شد

به گزارش اینجاخبر  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از کاشت ۱۲ هزار هکتار گندم در این شهرستان خبر داد.

یاسر شریفی اظهار کرد: از ابتدای فصل کشت تاکنون ۱۲ هزار هکتار گندم در این شهرستان کشت شده و پیش‌بینی می‌شود این میزان به ۱۴ هزار هکتار برسد.
وی از اهمیت تغذیه گندم در فصل داشت خبر داد و گفت: تاکنون ۱۵۰ تن کود میکرو، ۴۰۰ تن کود فسفات و یک‌هزار و ۳۰۰ تن کود اوره بین گندمگاران خرمشهر توزیع شده است.
شریفی بیان کرد: مدیریت تلفیقی تغذیه گیاه، به صورت استفاده هوشمندانه از ترکیب بهینه منابع آلی معدنی و بیولوژیکی عناصر غذایی با هدف استفاده از منابع ذاتی خاک در یک تناوب زراعی برای دستیابی به عملکرد و تولید بهینه بدون آسیب رساندن به اکوسیستم خاک از مهمترین توصیه‌های کارشناسان در بازدیدهای مستمر به زارعین است که سبب افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد.

خرمشهر بیش از ۴۰ هزار هکتار زمین قابل کشت دارد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از ردیابی آفت کرم برگخوار پاییزه در این شهرستان خبر داد.یاسر شریفی با بیان اینکه کرم برگ خوار پاییزه آفتی قرنطینه‌ای است که برای استان آفت مهمی تلقی می‌شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه این آفت در چند استان کشور مشاهده شده لذا ردیابی، پایش چشمی و رصد میزبان‌های آفت در مزارع خرمشهر ضروری است.و در دستور کار کارشناسان مدیریت و مراکز این شهرستان قرار گرفته است.

وی افزود: کرم برگ خوار پاییزه آفت خطرناک ۸۰ گونه گیاهی در کشورهای مختلف است و ردیابی و پایش آفت امری اجتناب ناپذیر است و در این راستا هوشیاری و مشارکت کشاورزان و بخش خصوصی هم ضرورت دارد.

شریفی اضافه کرد: تاکنون ۵ هزار هکتار از مزارع این شهرستان پایش شده و خوشبختانه آفت مشاهده نشده است.

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر از برگزاری کارگاه آموزشی تولید محصول ارگانیک ویژه زنان روستایی  این شهرستان خبر داد

یاسر شریفی گفت: در این کارگاه آموزشی یک روزه که با هدف آموزش و ایجاد اشتغال برای بانوان روستایی برگزار شد، مدرس ضمن ارائه مطالب در خصوص شرایط کشت و کار و تولید محصولات ارگانیک در منطقه و شهرستان، به اهمیت، فواید و نیاز جامعه برای داشتن امنیت غذایی و غذای سالم اشاره نموده و نکات فنی و عملی تولید محصولات ارگانیک را به شرکت‌کنندگان آموزش داد.

وی اظهار داشت: هدف نهایی از اجرای برنامه تولید محصول سالم، سوق داوطلبانه کشاورزان به سمت تولید این محصولات است، به نحوی که کشاورزان به این باور برسند به منظور ایجاد اطمینان‌ خاطر در مصرف‌کنندگان باید به تولید محصولات ارگانیک روی‌آورده و به عرضه آن در بازار بپردازند.

https://injakhabar.ir/4490کپی شد!