۴۰۰ میلیون دلار اعتبار برای صنعت کشتیسازی خوزستان
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: ۴۰۰ میلیون دلار اعتبار برای پرداخت تسهیلات به حوزه صنایع کشتیسازی خوزستان از محل صندوق حمایت از صنایع دریایی کشور اختصاص یافته است.
حمیدرضا فلاح روز دوشنبه بیان کرد: توجه به اقتصاد دریا و کسب درآمد از این حوزه با توجه به ظرفیتهای خوب استان، مد نظر این اداره کل و استانداری خوزستان است که به صورت جدی نیز دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه توسعه و رونق اقتصاد دریا مورد توجه دولت سیزدهم است افزود: یک میلیارد دلار در صندوق حمایت ملی صنایع دریایی برای حمایت از صنایع مرتبط با دریا در نظر گرفته شده است.
پیش از این معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منطقهای استاندار خوزستان اعلام کرد؛ سند توسعه اقتصاد دریا محور تقریبا نهایی شده و آماده ابلاغ به هفت استان جنوبی و شمالی کشور از جمله خوزستان است.
فلاح ادامه داد: ۱۸ واحد در حوزه صنایع کشتیسازی استان فعال هستند و ۳۸ واحد جدید نیز جواز تاسیس دریافت کردهاند.
مدیر کل صمت خوزستان توضیح داد: یکی از مکانیزمهای حمایت از صنایع وابسته به دریا تقویت بازاریابی در این حوزه و استقرار صندوق ضمانت صنایع دریایی در استان است.
تخصیص چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان خوزستان
مدیرکل صمت خوزستان اظهار کرد: سال گذشته طبق تفاهمنامه منعقد شده بین اداره کل صمت و پارک علم و فناوری استان یکهزار میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان استان تامین اعتبار شد. ۱۳۰ شرکت دانش بنیان در خوزستان فعال است.
تثبیت ۶۰ هزار شغل با اقدامات حمایتی از صنایع خوزستان
مدیر کل صمت خوزستان اظهار کرد: اقدامات و پیگیریهای خوبی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برای حمایت از صنایع در حال انجام است.
فلاح افزود: طی سال جاری مشکلات و مسائل ۶۰۰ واحد تولیدی در ستاد تسهیل استان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در همین راستا ۴۴۰ مصوبه نیز تصویب شد.
وی توضیح داد: بیش از ۷۰ درصد مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی در این کارگروه حل و ۶۰ هزار شغل نیز در همین راستا تثبیت شد.
تشکیل هشت هزار پرونده تخلف صنفی و تولیدی درخوزستان
مدیر کل صمت خوزستان با اشاره به انجام ۷۶ هزار بازرسی از بازار و واحدهای تولیدی استان در ۹ ماهه امسال ادامه داد: در همین راستا هشت هزار پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی گفت: عمدهترین تخلف ثبت شده در این مدت قاچاق کالا و یا گرانفروشی بوده است.
فلاح اظهار کرد: سامانه ۱۲۴ به صورت شبانهروزی شکایتهای مردمی را ثبت و رصد میکند.
مدیر کل صمت خوزستان با بیان اینکه نظارت بر بازار به سمت هوشمندسازی در حرکت است اضافه کرد: بسیاری از پروندههای بزرگ تخلف در بازار با بررسی سامانه “جامع تجارت” شناسایی شده است.
درگاه ملی صدور مجوز زمین به سرمایهگذاران در دست تهیه است
فلاح بیان کرد: با استفاده از ظرفیت درگاه ملی مجوزها زمان صدور جواز تاسیس صنعتی به کمتر از ۲ روز رسیده است.
مدیر کل صمت خوزستان گفت: درگاه ملی صدور مجوز زمین به سرمایه گذاران نیز در دست ساخت است که اگر این درگاه تا پایان سال جاری راهاندازی شود فرآیند اعطای زمین به متقاضیان بسیار تسهیل و کوتاه میشود.
وی اظهار کرد: تاسیس چهار شهرک تخصصی در حوزه گیاهان دارویی ، دارو، لوازم اداری و فولاد در استان تصویب شد، این شهرکها به منظور توسعه تولیدات صنایع به صورت تخصصی راهاندازی میشوند.