تفاهم نامه های همکاری سازمان منطقه آزاد اروند در نمایشگاه گردشگری
به گزارش اینجاخبر مدیر روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند از انعقاد چیزی بیش از ۲۰ تفاهم نامه گردشگری توسط بخش خصوصی اروند در هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، خبر داد.
محمود ازند با ابراز خشنودی از اینکه شرکت های خصوصی که به همراه سازمان منطقه آزاد اروند در نمایشگاه حضور داشتند توانستند مذاکرات خوبی با طرف های خود داشته باشند، گفت: این مذاکرات منجر به عقد بیش از ۲۰تفاهمنامه گردید که به زودی تبدیل به قرار داد و اجرایی خواهند شد.
وی در توضیح این تفاهم نامه ها مختصر افزود: در خصوص هفته فرهنگی با برخی از استان ها مباحث خوبی مطرح شد که به طور مثال برگزاری هفته فرهنگی فارس در اروند و متقابل در دستور کار قرار گرفت.
ازند در ادامه گفت: آموزش و بروز رسانی اطلاعات تور لیدرها بویژه آموزش زبان انگلیسی برای این افراد، صادرات صنایع دستی به کشورهای روسیه، ازبکستان، تاجیکستان، برزیل و همچنین استان های ایران ،از جمله اتفاقات مثبت در این نمایشگاه بود که در قالب تفاهم نامه به امضا رسید.
محمود ازند تصریح کرد: ایجاد غرفه دائم منطقه آزاد اروند در آستان قدس رضوی و تفاهم با موسسه گردشگری ثامن الائمه در راستای ارائه خدمات رفاهی و گردشگری نیز مورد توافق طرفین ذی نفع قرار گرفت.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند از یک توافق ۴جانبه خبر داد و اذعان داشت: مناطق آزاد اروند، قشم، کیش و چابهار تفاهم بسیار مهمی با محور تبادل تیم های گردشگری جهت استفاده از ظرفیت های موجود با موضوع گردشگری بویژه گردشگری خوراک انجام دادند.
وی شعار اروند فرصت نوین گردشگری ایران را یک ایده ناب در حوزه گردشگری منطقه دانست و گفت: با توجه به تنوع قومیتی در استان خوزستان، پرداختن به مبحث پوشاک و صادر کردن این لباس ها گفتمان های مهمی مبادله و منجر به نگارش تفاهم نامه قابل قبولی در این زمینه شد.
محمود ازند در پایان ابراز امیدواری کرد که فعالین حوزه گردشگری در بخش خصوصی بتوانند تفاهم نامه های بسته شده را اجرایی و بتوانند آورده ای برای خود و منطقه همراه داشته باشند.
امضای تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد اروند با مناطق آزاد کیش، قشم و چابهار / تفاهم نامه همکاری بین چهار منطقه آزاد اروند، کیش ، قشم و چابهار در هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران امضا شد.
تفاهم نامه مذکور در راستای توسعه صنعت گردشگری داخلی و خارجی و نقش موثر آن در اقتصاد جامعه محلی و احصای ظرفیت های جدید در این حوزه، توجه به پتانسیل های سرزمینی خصوصا گردشگری دریامحور، برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی و اشتغال پایدار در این عرصه منعقد گردید.
مهمترین مفاد مطرح شده در این تفاهمنامه، ایجاد هماهنگی در راستای همافزایی به منظور دستیابی به توسعه پایدار به نفع مناطق آزاد کشور است.