امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سازمان منطقه آزاد اروند با اتاق خرمشهر و ایران آلمان

به گزارش اینجاخبر  معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند از امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان این سازمان و اتاق بازرگانی ایران و آلمان خبر داد.

روح الله خزایی افزود: این تفاهمنامه بعد از ظهر امروز در نشستی با حضور رئیس اتاق ایران و آلمان و هئیت همراه با هدف ایجاد سهولت در روابط و مراودات اقتصادی طرفین امضا شد.

وی ضمن تشریح جایگاه اقتصادی و ظرفیت های اروند؛ گفت: براساس تفاهمنامه مذکور سازمان متعهد می شود فرصت های سرمایه گذاری خود را در اختیار اتاق مشترک قرار دهد و متقابلا اتاق تلاش می کند در نشست های اقتصادی و سمینارهای تخصصی این فرصت ها را به مخاطبین ارائه نماید.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: اعزام تجار و سرمایه گذاران آلمانی به منطقه، همکاری لازم به منظور احداث انبار و سوله در مرز تجاری شلمچه برای بازرگانان و تجار معرفی شده توسط اتاق مشترک، ایجاد پایگاه تجاری آلمان جهت صادرات به عراق در این مرز و همچنین همکاری طرفین برای برگزاری همایش ایران، آلمان و عراق در اروند از مهم ترین مفاد تفاهمنامه مذکور است.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در پایان تاکید کرد: مناطق آزاد ایران شرکای اقتصادی و تجاری مطمئنی هستند و اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان مجموعه اروپایی مستقل و توانمندی است که روابط تجاری جدیدی بین دو کشور برقرار کرده و همکاری های موجود را توسعه می بخشد.

با حضور رئیس اتاق ایران و آلمان در اتاق خرمشهـر؛ تفاهم نامه مشترک میان این دو اتاق امضا و همچنین دفتر نمایندگی اتاق ایران و آلمـان در خوزستان در محل ساختمان اتاق خرمشهر افتتاح گردید.

در راستای توسعه تعامل و ارتباطات با اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان؛ از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر، از آقایان اسماعیلی و روغنی؛ رئیس و عضو هیئت مدیره اتاق ایران و آلمان جهت حضور در استان خوزستان دعوت صورت گرفت.

رئیس اتاق خرمشهر ضمن بیان مطلب فوق بیان نمود: پس از برنامه ریزی ها و رایزنی های صورت گرفته اعضای هیئت مدیره اتاق ایران و آلمان در اتاق خرمشهر حاضر شدند که امضای تفاهم نامه و افتتاح دفتر نمایندگی و میز تخصصی اتاق ایران و آلمان از مهم ترین دستاوردهای این سفر بود.

سید مصطفی موسوی ضمن اشاره به اعتبار و قدمت اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان گفت: این اتاق به عنوان اولین اتاق مشترک تاسیس شده در کشور به شمار می رود و تنها اتاق مشترک دارای اعضای رسمی از دو طرف و همچنین دارای نمایندگی از اتاق بازرگانی کشور هدف می باشد.

ایشان ادامه داد: سبقه و قدمت ارتباطات تجاری ایران و آلمان به چند دهه قبل بر می گردد و ارتباطات نزدیک بازرگانان این دو کشور باعث توسعه ی تعاملات اقتصادی در تاریخ روابط ایران و آلمان شده بود. توان و ظرفیت توسعه ی تبادلات بازرگانی میان فعالان اقتصادی ایران و کشورهای اروپایی بسیار فراوان است که علیرغم تحریم ها در سال های اخیر و فشارهای سیاسی تحمیل شده از برخی از متخاصمان، نیاز است برنامه ریزی و دیپلماسی اقتصادی مناسبی جهت رونق و بازگشت تعاملات تجاری ایران و اروپا برداشته شود.

موسوی افزود: از این رو و با ارتباط مناسب شکل گرفته و تعامل دو طرفه، بر آن شدیم با امضای تفاهم نامه ای مشترک میان اتاق خرمشهر و اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان، در ۶ ماده، زمینه و بستر آغاز رشد روابط و ارتباطات فعالان اقتصادی استان خوزستان با همتایان آلمانی را فراهم آوریم.

وی به ایجاد دفتر نمایندگی و میز اتاق ایران و آلمان در اتاق خرمشهر به عنوان هدف اصلی این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: اعزام هیات های تجاری مشترک، حضور در نمایشگاه های مرتبط، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، برگزاری همایش ها و سمینارها،ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه های مختلف و استفاده و بهره برداری از ظرفیت های دو طرف در توسعه برنامه های متفاوت از مفاد مورد توافق در این تفاهم نامه بود.

در این سفر و پس از بازدید هیئت اتاق ایران و آلمان از ظرفیت های اقتصادی منطقه، دفتر نمایندگی این اتاق مشترک در استان خوزستان در محل ساختمان اتاق خرمشهر افتتاح گردید.

https://injakhabar.ir/5953کپی شد!