توسعه فرودگاه آبادان بررسی شد/دو شرکت هواپیمایی در فرودگاه آبادان

به گزارش اینجاخبرعلی زارعی با اشاره به اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقاء و شکوفایی اقتصاد، گفت: اگر پروازهای داخلی و خارجی در فرودگاه بین المللی آبادان افزایش پیدا کند؛ بی تردید در جذب سرمایه گذار بخش های مختلف صنعتی، تولیدی، صادراتی، ترانزیتی و گردشگری اثرگذار خواهد بود.

وی تصریح کرد: راه اندازی ترمینال جدید برای خدمات رسانی به مسافران لازم و ضروری است و منطقه آزاد اروند در این مسیر برای جذب بیشتر مسافر و پروازهای داخلی و خارجی تمام تلاش خود را به کار خواهد بست.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند سهم حمل و نقل هوایی در فعالیت تجاری به عنوان یکی از شاخص های رشد اقتصادی را مهم ارزیابی کرد و افزود: توسعه حمل و نقل هوایی به دلیل داشتن نقش زیربنایی تأثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی منطقه دارد.

در راستای برگزاری نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه های کشور جلسه ای مشترک با حضور مدیریت ، معاون اجرایی و رئیس اداره بازرگانی فرودگاه آبادان و مدیر توسعه و گردشگری ، مدیر تسهیل و توسعه سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند برگزار گردید، شناخت فرصت های سرمایه گذاری، برنامه ریزی و استفاده هرچه بهتر از این فرصت ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

الواری نژاد مدیر فرودگاه آبادان گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در منطقه آزاد اروند و فرودگاه آبادان فرصت های متنوعی برای سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی فراهم است.

بابا مرادی مدیر توسعه گردشگری منطقه آزاد با اشاره به اینکه موتور محرک صنعت گردشگری فرودگاه خواهد بود تصریح کرد : با هماهنگی و برنامه ریزی صورت گرفته مابین سازمان منطقه آزاد اروند و فرودگاه آبادان افق های روشنی در مسیر توسعه این صنعت در منطقه آزاد پدیدار خواهد شد .

در ادامه تهرانی مدیر تسهیل و توسعه سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: همکاری لازم با فرودگاه آبادان و اعزام مشاور جهت انجام مطالعات شناخت فرصت های سرمایه گذاری در آن فرودگاه به عمل خواهد آمد.

 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در نشستی به میزبانی اتاق بازرگانی صنایع و معادن خرمشهر با موضوع ارتقاء صنعت هوایی و راه‌اندازی پروازهای خارجی در فرودگاه آبادان، بر لزوم آسیب‌شناسی و برنامه‌ریزی در راستای جذب سرمایه‌‎گذار و توسعه حوزه گردشگری، تأکید کرد.

نشست بررسی راه‌های رونق صنعت هواپیمایی در منطقه آزاد اروند به میزبانی اتاق بازرگانی خرمشهر و با حضور مدیرعامل و معاونین سازمان منطقه آزاد اروند مدیران فرودگاه آبادان و رئیس و اعضای اتاق بازرگانی صنایع و معادن این شهرستان برگزار شد.

در این نشست، موضوع از سرگیری پروازهای خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین در راستای مرتفع ساختن پیش‌نیازهای پذیرش این قبیل پروازها، ظرفیت هتل‌های منطقه، CIP فرودگاه آبادان و جذب سرمایه‌گذار در این حوزه ارزیابی شد.

در بخش دیگری از این نشست، تأسیس ایرلاین مقیم در فرودگاه آبادان، فراهم‌آوری شرایط برای جذب سرمایه‌گذار، تأسیس هتل، راه‌اندازی ترمینال کارگو در راستای ایجاد مشوق برای حضور گردشگر و سرمایه‌گذاران در منطقه آزاد اروند، توسط حاضران در جلسه بررسی شد.

مدیر توسعه گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نشست، با اشاره به توافق با وزارت امور خارجه برای راه‌اندازی دفتر این وزارتخانه در منطقه آزاد اروند، گفت: در راستای توسعه گردشگری در منطقه آزاد اروند لزوم راه‌اندازی پروازهای خارجی در فرودگاه آبادان احساس می‌شود.

«امیر هوشنگ بابا مرادی» با اشاره به رایزنی برای برقراری پروازهای بین المللی از مبدأ منطقه آزاد اروند به کشورهای عمان، قطر و ترکیه، افزود: در همین راستا راه‌اندازی ترمینال جدید با قید فوریت و در جهت تسهیل در تردد گردشگران خارجی در فرودگاه آبادان، باید در دستور کار قرار گیرد.

وی یادآور شد: در بحث توسعه هتل‌های منطقه نیز پیگیری‌هایی صورت گرفته و تلاش می‌کنیم تا در سال جاری عملیات احداث چند هتل دیگر در منطقه آزاد اروند آغاز شود.

در این نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس جمهورمردمی وخدمتگزار، وزیر امور خارجه و همراهان ایشان ،با تمجید از عملکرد اتاق بازرگانی صنایع و معادن خرمشهر، بیان کرد: در مسئله ارتقا ظرفیت فرودگاه آبادان اتفاق نظر وجود دارد، اما باید در خصوص عدم استقبال ایرلاین‌ها برای حضور در منطقه علیرغم ظرفیت‌های بسیار خوبی همچون همجواری اروند با عراق و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیب شناسی لازم صورت پذیرد.

«علی زارعی» با تأکید بر لزوم بررسی وضعیت فعلی در حوزه زیرساخت‌ها، افزود: علی رغم هزینه‌هایی که سازمان منطقه آزاد اروند در زمینه احداث ترمینال جدید فرودگاه آبادان صورت داده است، متأسفانه در اثر بی‌تدبیری صورت گرفته، ترمینال جدید هنوز وارد مدار خدمات‌دهی نشده است که باید در این خصوص بررسی لازم صورت گیرد.

وی با تأکید بر اینکه منطقه آزاد اروند، حوزه گردشگری را به عنوان یک صنعت به رسمیت می‌شناسد و آن را منشاء تحول و توسعه و آبادانی شهرهای آبادان و خرمشهر می‌داند، یادآور شد: نیاز منطقه آزاد اروند به پروازهای کارگو احساس می‌شود و برای رسیدن به اهداف مد نظر در صنعت هوایی و گردشگری، نیازمند ایجاد یک کارگروه هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند بر خلاف تمام بنگاه‌های اقتصادی منطقه حتی یک ریال از درآمدهای خود را در خارج از منطقه هزینه و یا دپو نکرده و تماما صرف امور عمرانی، زیرساختی، فرهنگی و آبادانی شهرهای آبادان و خرمشهر کرده است که در این بین باید جانب انصاف رعایت شده و این تلاش‌ها ارج نهاده شود.

 

دو شرکت هواپیمایی اروان و آوا ایر برای نخستین بار پرواز های خود را در مسیر های تهران و مشهد در فرودگاه آبادان آغاز کردند .

شرکت هواپیمایی اروان با برقراری ۸ پرواز در هفته در مسیر آبادان به مشهد و بلعکس و شرکت هواپیمایی آوا ایر با برقراری ۲۸ پرواز در هفته در مسیر های تهران و مشهد به آبادان و بلعکس در فرودگاه آبادان به مردم آبادان و خرمشهر خدمت رسانی خواهد کرد .

لازم به ذکر است علاوه بر دو شرکت نامبرده شرکت های هواپیمایی ، ایران ایر، آسمان ، زاگرس ، سپهران ، چابهار ، کیش ایر ، پارس ایر ، قشم ایر ،تابان، کاسپین، ایران ایر تور و آسا جت در حال فعالیت در فرودگاه آبادان می باشند.

 

 

https://injakhabar.ir/6385کپی شد!