دوره رایگان دیجیتال بازاریابی گردشگری برای فعالین گردشگری اروند
به گزارش اینجاخبر مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، از برگزاری دوره های آموزش بازاریابی گردشگری و گردشگری خلاقانه با همکاری معاونت گردشگری وزارتمیراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در منطقه آزاد اروند، خبر داد.
امیر هوشنگ بابامرادی با اشاره به اینکه پس از رایزنی با مسئولان و کارشناسان گردشگری وزارت میراث فرهنگی، برگزاری کارگاه آموزشی بازاریابی گردشگری و گردشگری خلاقانه جهت حوزه گردشگری در منطقه آزاد اروند در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: بر اساس سیاست های اتخاذ شده مبنی بر آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه صنایع دستی و گردشگری، سرمایه گذاری در این حوزه با برگزاری کلاس های ویژه به صورت مستمر توسط مدیریت توسعه گردشگری و صنایع دستی، اجرایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با همین رویکرد دوره دیجیتال بازاریابی گردشگری و گردشگری خلاقانه به مدت دو روز( ۲۳ و ۲۴ خرداد ماه )با حضور اساتید بنام کشوری برای فعالین و هنرمندان حوزه گردشگری به صورت رایگان با همکاری معاونت گردشگری وزارتمیراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در منطقه آزاد اروند برگزار می شود.
بابامرادی ضمن تأکید بر این مهم که در سال های اخیر روش های بازاریابی نوین رونق زیادی پیدا کرده است، افزود: به دلیل استقبال فراوان برای فعالیت در حوزه دیجیتال مارکتینگ، دوره های مختلف برای آشنایی و آموزش این روش بازاریابی ارائه شده است که بنا داریم جهت رونق کسب و کار فعالین حوزه گردشگری در منطقه، آموزش های لازم در این خصوص را ارائه دهیم.
مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، اذعان داشت: آموزش دوره دیجیتال مارکتینگ امری تخصصی است که جامعه هدف آن گروه های استارتاپی، کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی هستند که می بایست به صورت تئوری و عملی آموزش داده شوند تا با رویکردی نو به سمت بازاریابی نوین بشتابند.
مدیرتوسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، در نشست با مدیران و فعالین دفاتر گردشگری و هتل ها، گفت: اروند می تواند محور توسعه گردشگری و ارتباط گسترده با دفاتر کشورهای همسایه؛ بویژه عراق به منظور جذب گردشگر شود.
بابا مرادی تبدیل اروند به یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگران خارجی را یکی از مهم ترین اهداف پیش روی این مدیریت دانست و افزود: اثربخشی گردشگری خارجی و دستاورد اجتماعی- اقتصادی آن در منطقه مبحث بسیار حائز اهمیتی است که بنا داریم با تقویت زیرساخت ها و برنامه های آموزشی، در این راستا گام های موثری برداریم.
وی توسعه پروازهای داخلی و راه اندازی مجدد پروازهای خارجی را از جمله اقدامات پیش رو عنوان کرد و اظهار داشت: برقراری ترمینال جدید فرودگاه بین المللی آبادان تا قبل از رویداد بزرگ اربعین حسینی و راه اندازی دفتر change visa از جمله اقداماتی است که با هدف گسترش حوزه گردشگری در منطقه آزاد اروند در حال پیگیری و اجرا است.
بابا مرادی با اشاره به اینکه هنوز در زمینه زیرساخت های گردشگری نیازمند اقدامات جدی تری هستیم، گفت: جمع آوری دکه های غیر مجاز صدور بلیط در منطقه، در اختیار قرار دادن ۲ ون گردشگری جهت تورهای داخلی، راه اندازی دفتر انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری در پایانه مرزی شلمچه و برگزاری انتخابات جدید انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری منطقه آزاد اروند و… همه در امتداد توسعه گردشگری خارجی و با رویکرد ارزآوری برای کشور و بویژه منطقه انجام خواهد گرفت.
مدیرتوسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: می بایست با یک مدیریت صحیح و توسعه زیرساخت ها؛ شناساندن تمدن، فرهنگ و نقاط طبیعی و دیدنی منطقه به دیگر مردم جهان خصوصا کشورهای همسایه را به جد دنبال کنیم؛ قطعا در این مسیر نیزهر چه میزان احساس رضایت گردشگران نسبت به امکانات منطقه بالا رود تمایل به سفر مجدد افزایش پیدا می کند.
مدیرتوسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: با توجه به تفاهمنامه صورت گرفته فی ما بین سازمان منطقه آزاد اروند و دانشگاه هنر اصفهان و بمناسبت هفته صنایع دستی؛ همایش جایزه ویژه «شهید بهروز مرادی» در منطقه آزاد اروند برگزار می شود.
امیرهوشنگ بابامرادی هدف از اهدای جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی، «ارتقای هنر پایداری و پژوهش آن» را از رهگذر بزرگداشت پدیدآورندگان آثار هنری و پژوهشی برجسته، بدیع، خلاق و پیشرو دانست و افزود: این همایش در مهر ماه سال جاری به مدت ۱۰ روز و هم زمان با هفته صنایع دستی در منطقه آزاد اروند اجرایی خواهد شد.
وی اظهار داشت: افتتاحیه این رویداد از تاریخ۲۵ الی ۳۰ شهریور با برپایی نمایشگاهی از آثار ارسالی به این همایش در دانشگاه هنر اصفهان برگزار خواهد شد.
بابا مرادی ادامه داد: اختتامیه همایش جایزه ویژه شهید بهروز مرادی نیز با راه اندازی نمایشگاه آثار ارسالی از تاریخ یک مهر ماه شروع و تا چهارم در منطقه آزاد اروند، اجرا خواهد شد و به نفرات اول تا سوم جوایز نفیسی تقدیم می گردد.
مدیرتوسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، در توضیح آثار ارسالی به این رویداد فرهنگی، گفت: پس از فراخوان اولیه تعداد ۱۸۲ نفر ثبت نام کرده و در نهایت ۲۶۱ اثر ثبت شد که از این تعداد ۷۱ اثر مربوط به عکاسی، ۳۶ اثر نقاشی، ۴۸ اثر گرافیک، ۳۰ اثر خوشنویسی، ۴۸ اثر پژوهش های هنری و ۲۸ اثر مربوط به جایزه ویژه است.
بر اساس این گزارش در بخش پژوهشی، مقالات برگزیده پس از داوری به صورت پنل یا پوستر در قالب نمایشگاه آثار هنری در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
موضوعات و مصادیق بسیاری مانند شهادت، جبهه مقاومت، ائمه اطهار، شهید بهروز مرادی، ۲۴هزار شهید استان اصفهان، راهیان نور، راهیان پیشرفت، اقتصاد مقاومتی، گردشگری جنگ ، اربعین حسینی، شهدای گمنام، تشییع پیکر شهدا، مادران شهید، خویشتنداری، جبهه های مقاومت، شهدای غزه، مقاومت در مقابل نفس، عفاف و حجاب، جهاد سلامت، شهدای آتش نشان، دفاع از وطن، شهدای امنیت، شهدای حرم ، میهن دوستی و دفاع از ناموس، دفاع از پرچم و …… از مفاهیم و مصادیق انسانی پایداری و مقاومت و همچنین موضوعات متنوع پژوهشی در قالب مقاله ، کتاب و پایان نامه و… به این رویداد ارائه شده است.