استقرار دیزل ژنراتور در مرکز بهداشتی درمانی شلمچه
به گزارش اینجاخبر استقرار دیزل ژنراتور ۳۵۰ کاوا در مرکز بهداشتی درمانی و فوریتهای پزشکی شهید حاج قاسم سلیمانی انجام شد.
دبیر ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی آبادان از استقرار یک دستگاه دیزل ژنراتور ۳۵۰ کاوا در مرکز بهداشتی درمانی و فوریتهای پزشکی شهید حاج قاسم سلیمانی شلمچه خبر داد.
دکتر افشین دریانبرد، دبیر ستاد اربعین و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وبدا در شلمچه اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات بهتر به زائران اربعین حسینی و به بدلیل اهمیت پایداری برق در مراکز درمانی و حساسیت تجهیزات پزشکی و درمانی، انتخاب یک ژنراتور مناسب برای مواقع اضطراری بسیار ضروری می باشد.
دریانبرد گفت: دیزل ژنراتور برق ۳۵۰ کاوا مرکز بهداشتی درمانی و فوریتهای پزشکی شهید حاج قاسم سلیمانی در مرز شلمچه به منظور ارتقای زیرساختهای این مرکز درمانی از سوی سازمان منطقه آزاد اروند تحویل و با حضور مدیر مرکز بهداشتی درمانی وفوریتهای پزشکی شهید سلیمانی شلمچه، مسئول مرکز راهبری عملیات خدمترسانی و با نظارت دفتر فنی و منابع فیزیکی در مرکز یاد شده مستقر شد.
وی افزود: این دستگاه که به زودی راهاندازی و در مدار قرار میگیرد در مواقع اضطراری به عنوان دیزل ژنراتور پشتیبان، برق بخشهای مختلف مرکز بهداشتی درمانی و فوریتهای پزشکی شهید حاج قاسم سلیمانی شلمچه را پوشش خواهد داد.
بازدید مشترک اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر و کارشناسان ساختار شبکه مرکز مدیریت شبکه وزارت از مراکز مراقبت بهداشتی مرزی شلمچه و بندر خرمشهر
دکتر دادرس رئیس اداره مراقبت، کارشناسان مرکز مدیریت بیماری های واگیر، کارشناسان مرکز مدیریت شبکه در معیت معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان به منظور بازنگری ساختار و تشکیلات مراکز مراقبت بهداشتی مرزی شلمچه و بندر خرمشهر از این مراکز بازدید نمودند
دکتر دادرس اهداف این بازدید را بررسی نحوه اجرای نظام مراقبت بیماریها با تکیه بر مراقبت سندرمیک، بیماریابی و اقدامات لازم در برخورد با موارد مشمول گزارش دهی فوری براساس مقرارت بهداشتی بین المللی و گردش کار مرکز عنوان کرد.
در حاشیه بازدید ابتدا جلسه ای به منظور بررسی چالش ها و مشکلات موجود با حضور معاون بهداشت و سایر حاضرین تشکیل دادند
در این جلسه دکتر فلاحی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن توصیف روند فعالیت های صورت گرفته با توجه به شرایط خاص جوی و محیطی منطقه و مراقبت های بهداشتی انجام شده یاد آور شد که رسالت ذاتی مراکز جلوگیری از ورود و گسترش بیماری به کشور و تأمین سلامت ارائه دهندگان خدمت در پایانه هاست