در کمتر از یک ماه پیمانکار جدید بیمارستان فوق تخصصی قلب خرمشهر مشخص خواهد شد
به گزارش اینجاخبر روز پنجشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۳ نشستی صمیمی در راستای بررسی چالش ها و مسائل و مشکلات حوزه سلامت و تقویت و توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی شهرستان با حضور دکتر مصطفی مطورزاده نماینده مردم شریف شهرستان های خرمشهر و مینوشهر و رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در خانه ملت و دکتر سید مهدی حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمشهر برگزار شد.
دراین نشست که در شبکه بهداشت و درمان خرمشهر برگزار شد دکتر سید مهدی حسینی ضمن خیر مقدم به دکتر مصطفی مطور زاده و تقدیر از توجه و اهتمام ایشان به مسائل ، چالش ها و نیازمندی های حوزه سلامت شهرستان ، به صورت مختصر گزارشی از عملکرد آن شبکه طی سه ماهه ی نخست سال ۱۴۰۳ ارائه نموده و به منظور خدمت رسانی شایسته به مردم شهرستان و حل مشکلات حوزه سلامت ، خواستار تعامل و همافرایی هرچه بیشتر رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان با شبکه بهداشت و درمان خرمشهر شدند که در ادامه ، دکتر مصطفی مطورزاده ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری و مساعدت همه جانبه و تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های دکتر سید مهدی حسینی و مجموعه ی زحمتکش بهداشت و درمان شهرستان ، خواستار برنامه ریزی ، رشد و تنوع بخشی برنامه ها و خدمات بهداشتی و درمانی با هدف افزایش رضایتمندی شهروندان خرمشهری شد.
نماینده خرمشهر در این دیدار ضرورت تسریع در تکمیل پروژه نیمه تمام بیمارستان فوق تخصصی قلب خرمشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: با تعامل و پیگیری صورت گرفته با ریاست دانشگاه علوم پزشکی آبادان مقرر شد : که در کمتر از یک ماه ، فرآیند انتخاب پیمانکار جدید از طریق برگزاری مناقصه انجام گردد.
مطورزاده اضافه کرد : با هدف افزایش سطح پایداری برق بیمارستان حضرت ولی عصر (عج ) خرمشهر و با رایزنی با دکتر زارعی مدیر عامل محترم سازمان منطقه آزاد اروند مقرر شد: منطقه آزاد اروند هزینه نصب ژنراتور برق جدید را که بالغ بر چند میلیارد تومان است خود تأمین و به پیمانکار پروژه پرداخت نماید.
ایشان در خاتمه بیان کرد : در این نشست موضوعاتی همچون ضرورت تأمین نیروی انسانی برای سایر بخش های شبکه بهداشت و درمان و لزوم تغییر رویه در برگزاری آزمون های استخدامی از طریق تغییر قانون ذیربط مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
دکتر سید مهدی حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر گفت: به منظور ارائه خدمات بهینه درمانی به شهروندان گرامی شهرستان خرمشهر اقدامات مناسبی در بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) خرمشهر انجام شده است. از جمله تعمیر ۳ دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ریالی ۱/۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ، خرید قطعات و تعمیر دو دستگاه اکوکاردیوگرافی به ارزش ریالی ۶/۹۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ، سرویس کامل دو دستگاه ژنراتور برق بعد از گذشت ۶ سال به ارزش ریالی ۴/۶۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ، سرویس و تعویض روغن ۵ دستگاه ترانسفورماتور بعد از گذشت ۶ سال تعمیر ، راه اندازی مجدد ۳ دستگاه لباسشویی و یک دستگاه خشک کن بخش لاندری به ارزش ریالی ۴/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ، پیگیری وصول مطالبات پیمانکار پروژه بهسازی بخش جراحی زنان و اتمام پروژه و راه اندازی این بخش، تعمیر و بازسازی تعداد ۳۰ دستگاه کولر اسپلیت برای بخش های جراحی اطفال و جراحی مردان و اورژانس به ارزش ریالی ۲/۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ، خرید پروپ دستگاه سونوگرافی ، تعمیر دو دستگاه پمپ هوادهی تصفیه خانه فاضلاب ، اصلاح و راه اندازی مجدد دستگاه کلرزنی تصفیه خانه فاضلاب به ارزش ریالی ۳۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ، خرید ۲۱ دستگاه کولر اسپلیت برای راه اندازی بخش تازه بازسازی شده جراحی زنان به ارزش ۱۰/۲۸۰/۰۰۰/۰۰۰ ، سرویس و راه اندازی چیلر درمانگاه تخصصی به ارزش ریالی ۸۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ، اخذ تخصیص برای تعمیرات اساسی ابنیه لاندری و آشپزخانه ، خرید و نصب و راه اندازی یک دستگاه سنگ شکن برای اتاق عمل به ارزش ۱/۶۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ، تعمیر سردخانه بیمارستان، تعمیرات کلی سه دستگاه آمبولانس اعزام بیمار به ارزش ریالی ۴۳۰/۰۰۰/۰۰۰ ، پیگیری مصرانه جهت جذب نیروی جدید (پرستار ، ماما و…..) و جذب ۸ نفر نیروی خدمات به زودی*
طی سه ماهه نخست امسال کل مراجعین به اورژانس ۵۶۷۷۲ نفر بودند که از این تعداد ۶۵۵۴ نفر بصورت تحت نظر و ۵۰۲۱۸ نفر بصورت سرپایی درمان شدند. ۳۵۳۳ نفر در بخشهای مختلف بستری شدند. کل زایمان های انجام شده ۵۷۳ که ۴۰۲ زایمان به روش طبیعی و ۱۷۱ زایمان به روش سزارین انجام شد. ۱۲۱۵ عمل جراحی انجام شده است و تعداد ۸۱۶۱ نفر به کلینیک شهید عسکری فرد مراجعه نمودند.
دکتر حسینی در ادامه گفت: در فوریت های پزشکی خرمشهر نیز طی سه ماهه ی نخست امسال مداخلاتی در راستای ارتقاء پوشش امدادی به همشهریان عزیز صورت پذیرفت. آغاز پروژه بازسازی ساختمان ستادی فوریت های پزشکی و اضافه شدن ۳ دستگاه آمبولانس به مجموعه که تعداد آمبولانس های فعال از ۶ دستگاه به ۹ دستگاه افزایش یافت.
راه اندازی پایگاه فوریت های پزشکی مقاومت، راه اندازی کد دوم مرکز فوریت های پزشکی که یک آمبولانس برای موارد نیازمند و حضور آمبولانس دوم ، فعال شدن یک دستگاه موتورلانس برای حضور در مسیرهای پرتردد ، خرید امکانات رفاهی برای پرسنل مستقر در پایگاه های فوریت های پزشکی و راه اندازی سالن آموزش و بهبود کیفیت در مرکز فوریت های پزشکی خرمشهر جهت ارتقا خدمت رسانی از جمله این خدمات بود.
ایشان اضافه کرد : در مرکز بهداشت شهرستان نیز گام های موثری در راستای خدمت رسانی به همشهریان گرامی برداشته شده است. بازسازی خانه بهداشت منیخ، خرید و راه اندازی ۶ دستگاه رادیو جهت خانه های بهداشت تازه افتتاح شده ، تعمیر بیش از ۴۰ کولر در بخش بهداشت، به روز شدن قبوض آب و برق تمامی مراکز و خانه های بهداشت و تعویض کنتور آب ستاد مرکز بهداشت و تعدادی از مراکز بهداشتی، بیش از ۷ هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در خرمشهر و ۲ هزار و ۳۱۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بصورت روزانه و در شیفت عصر نیز در قالب طرح تشدید بازرسی شد.
۷۹۲۳ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، ۱۵ مورد نمونه برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه ، ۴۰۰۳ مورد سنجش مواد غذایی با وسایل پرتابل ، ۴۰۴ مورد نمونه برداری باکتریولوژی از آب آشامیدنی، ۱۶۲ مورد اخطار بهداشتی، ۱۴ مورد معرفی به دادگاه و ۷ مورد پلمپ واحد صنفی متخلف و معدوم سازی ۸۵۰ کیلوگرم مواد غذایی از دیگر خدمات انجام شده در این مدت میباشد. بیش از ۷۴۷ بازرسی بهداشتی از صنایع و کارگاههای تحت پوشش شهرستان طی سه ماهه نخست ۱۴۰۳ انجام شد. همچنانکه تعداد ۶۳۱ شاغل تحت معاینات سلامت شغلی قرار گرفته و ۱۰۵ مورد خدمات نورسنجی و ۵۰ مورد صدا سنجی و… صورت پذیرفتند.