بانک اطلاعات و شبیه‌سازی نرم افزاری شبکه برق پالایشگاه آبادان ایجاد شد

به گزارش اینجاخبر  رئیس مهندسی عمومی شرکت پالایش نفت آبادان از ایجاد بانک اطلاعات تجهیزات تولید و توزیع و شبیه‌سازی نرم افزار شبکه برق پالایشگاه آبادان به‌عنوان مقدمه اجرای طرح‌های توسعه‌ای در پالایشگاه آبادان خبر داد.

مهران اروجنی با اشاره به تداوم توسعه و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و کیفی سازی در این شرکت به فراهم کردن بسترهای تامین انرژی به‌عنوان مقدمه‌ای برای اجرایی شدن این پروژه‌ها تاکید کرد و گفت: با توجه به تعریف و اجرای پروژه‌های فاز ۲، فاز ۴، واحدهای جدید تقطیر، تصفیه آب و دیگر پروژه‌های کوچک و کلان در پالایشگاه آبادان واحد مهندسی این پالایشگاه برحسب وظیفه ذاتی خود نسبت به ایجاد تغییرات و تعریف پروژه‌های موردنیاز آینده اقدام کرد و فاز نخست این اقدام از سال ۱۳۹۰ با اجرای پروژه‌های سه‌گانه نوسازی ایستگاه‌های توزیع برق، ایستگاه اصلی، پست ۱۳۲ کیلوولت آغاز و در حال نهایی شدن است.

وی با یادآور شدن اینکه برای توسعه هرچه بیشتر پالایشگاه، داشتن اطلاعات درباره امکانات جدید و اطلاعات فنی از شبکه‌های برق با جزئیات بسیار بیشتر یک الزام است، توضیح داد: بر همین اساس از ۲ سال پیش ایجاد بانک اطلاعات از شبکه کامل برق پالایشگاه شامل تمام ایستگاه‌های توزیع برق، نیروگاه‌ها، ایستگاه‌های برق واحدهای نفتی و زیرمجموعه آن‌ها بر روی نرم‌افزار ETAP19.01 آغاز شد و هم‌اکنون به اتمام رسیده است.

رئیس مهندسی عمومی پالایشگاه آبادان بر قابل‌اطمینان بودن نتایج تحلیل‌های نرم افزاری این بانک اطلاعاتی تاکید و اظهار کرد: این بانک اطلاعاتی دوره کامل راستی آزمایی را سپری کرده و نتایج حاکی از آن است که با درصد بالایی نتایج خروجی تحلیل‌های نرم‌افزاری این بانک اطلاعاتی قابل‌اطمینان است.

وی بابیان اینکه این بانک اطلاعاتی، اطلاعات استاتیکی و دینامیکی شبکه را پوشش می‌دهد، افزود: در حال حاضر می‌توان تحلیل‌های استاتیک شبکه برق همچون مطالعات بخش بار، اتصال کوتاه، هماهنگی رله‌های حفاظتی و راه‌اندازی الکتروموتورها را با دقت قابل‌قبول توسط این بانک اطلاعات انجام داد.

اروجنی تاکید کرد استفاده از این بانک اطلاعاتی در کاهش هزینه‌ها، بهبود طراحی، بالابران قابلیت اطمینان، افزایش ایمنی و همچنین ارتقای آموزش کارکنان نقش به سزایی خواهد داشت.

وی به اهداف طراحی و ایجاد این بانک اطلاعاتی نیز اشاره کرد و گفت: در انجام مطالعات توسعه و پیش‌بینی جزئیات فنی موردنیاز در طرح‌هایی که سال‌ها بعد به سرانجام می‌رسد، داشتن اطلاعات دقیق از وضعیت کنونی واحدها و تاثیر پروژه‌های توسعه بر آن‌ها یک ضرورت است.

https://injakhabar.ir/6864کپی شد!