صادرات محصولات کشاورزی از شلمچه و تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی در آبادان

به گزارش اینجاخبر  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از صادرات بیش از ۴ هزار تن محصولات کشاورزی در مرداد ماه سال جاری از مرز شلمچه خبر داد.

یاسر شریفی گفت:. ۴ هزار و ۱۵۰ تن محصولات کشاورزی در مرداد ماه سال جاری از مرز زمینی شلمچه  به کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: عمده صادرات مربوط به محصولاتی مانند میوه، سبزی و صیفی بوده است که پس از تعیین ماهیت توسط کارشناسان این مدیریت مجوز صادر شده است.

۳۵۷۳ فقره پرونده جهت صدور اسناد کشاورزی به اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان آبادان ارسال شد.

مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: صدور اسناد کشاورزی در دریافت مجوز های تبصره ۴ ماده ۱ قانون حفظ کاربری زراعی و باغی جهت طرح های وابسته به کشاورزی(دامداری،مرغداری،شیلات و صنایع تبدیلی) دریافت مجوز تبصره ۱ ماده ۱ قانون حفظ کاربری طرح های غیر کشاورزی، جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز و تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی بسیار حائز اهمیت و تاثیرگذار است.

حسن دشتی نژاد افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۳۵۷۳ فقره پرونده توسط اداره امور اراضی این مدیریت، جهت صدور اسناد کشاورزی به اداره ثبت  اسناد و املاک شهرستان آبادان ارسال شده است.

وی اظهار داشت: این پرونده ها پس از نقشه برداری روستا به روستا و تکمیل توسط پیمانکاران به اداره ثبت اسناد و املاک تحویل داده می‌شود پس از تایید برای  راستی آزمایی میزان اراضی بر اساس لیست اصلاحات ارضی مرحله اول به اداره امور اراضی مدیریت تحویل شده و پس از تایید توسط رئیس اداره امور اراضی مدیریت نهایتا جهت صدور اسناد کشاورزی به اداره ثبت اسناد و املاک ارسال شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبادان گفت: با هدف ترویج نحوه کشت و نگهداری، مراقبت ها و نیاز های آبی و تعذیه ای میوه های  گرمسیری بازدید ترویجی با حضور جمعی از کشاورزان پیشرو شهرستان آبادان از باغ پایلوت کشت میوه های گرمسیری انجام شد.

حسن دشتی نژاد افزود:این بازدید در روستای شلهه حاج حسین و با حضور مسئول مرکز جهاد کشاورزی منیوحی و ۱۰ نفر از کشاورزان منطقه از نهال های موز و پاپایای کشت شده به صورت پایلوت در این باغ صورت گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با محصول سالم در دهستان حفار شرقی  این شهرستان خبر داد.

 یاسر شریفی گفت: کارگاه آموزشی تولید محصول سالم و گواهی‌شده در قالب طرح ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده در این شهرستان برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه آموزشی ضمن اشاره به  شرایط کشت و کار و تولید محصولات سالم در منطقه و شهرستان، اهمیت، فواید و نیاز جامعه برای داشتن امنیت غذایی و غذای سالم بیان و نکات فنی و عملی تولید محصولات ارگانیک نیز  ارائه شد.

شریفی اظهار کرد: هدف نهایی از اجرای برنامه تولید محصول سالم، سوق داوطلبانه کشاورزان به سمت تولید این محصولات است، به نحوی که کشاورزان به این باور برسند که به منظور ایجاد اطمینان‌ خاطر در مصرف‌کنندگان باید به تولید محصول سالم روی‌آورده و به عرضه آن در بازار بپردازند.

شایان ذکر است این کارگاه در حفار شرقی برگزار شد و ۱۰ نفر از کشاورزان آموزش دیدند.

https://injakhabar.ir/7080کپی شد!