چقدر عسل و شیر در خرمشهر تولید میشود؟

به گزارش اینجاخبر  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از تولید یک تن عسل در این شهرستان خبر داد.

یاسر شریفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر گفت: از شهریور سال گذشته تاکنون یک تن عسل در این شهرستان تولید شده است.

شریفی با بیان این مطلب که برداشت عسل دو بار در سال و در فصول بهار و انتهای پاییز  صورت می گیرد افزود: این مقدار عسل تولید شده در شهرستان از تعداد ۲۲۱ کندو و حاصل زحمت ۱۴ بهره بردار است.

شریفی نظارت مستمر، برگزاری دوره های آموزشی و سهمیه شکر دولتی را از اقدامات این مدیریت در راستای جهش تولید برشمرد و گفت: زنبورداری در اشتغال و کسب و کار جوانان شهرستان بسیار موثر و حائز اهمیت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر در خاتمه گفت: تولید عسل از جمله مشاغل درآمدزا با سود مطلوب است و این ماده از نظر خوراکی و درمانی نیز ماده‌ای کم نظیر محسوب می شود و پیشینه کاربرد آن به ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۶۰۰ سال قبل از میلاد حضرت مسیح باز می گردد .

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از تولید بیش از ۸ هزار تن شیر در این شهرستان خبر داد.

 یاسر شریفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر ضمن اعلام این خبر گفت:  ۸ هزار و ۵۳۳ تن شیر از تابستان گذشته تا کنون در این شهرستان تولید شده است.

شریفی افزود: در این شهرستان سالانه بیش از ۸ هزار تن شیر تولید می شود که این مقدار شیر از بیش از ۸ هزار راس دام سنگین در این شهرستان استحصال شده است که به بازارهای هدف داخل و خارج استان عرضه می شود.

لازم به ذکر است، شهرستان خرمشهر بیش از ۱۱ هزار راس دام سنگین و سبک دارد.

 یاسر شریفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر گفت: ۶۸ هکتار از اراضی سنتی کشاورزی در این شهرستان تجهیز و نوسازی شده است.

وی در ادامه با ببیان این مطلب که طرح تجهیز و نوسازی، یکی از طرح‌های زیربنایی در بخش کشاورزی است افزود: این طرح در روستاهای مارد، ام سواد، ام الخورجین و سویچتی ۳ اجرا شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر ضمن اشاره به مزایای طرح تجهیز و نوسازی اراضی سنتی گفت: افزایش بازده تولید، مکانیزه کردن کشت، امکان کشت دوم، بهبود حفاظت از آب و خاک و مدیریت و صرفه جویی آب از جمله این مزایا است.

شریفی همچنین افزایش راندمان آبیاری، ارتقاء وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه کشاورزان، کاهش سختی کار، کاهش استفاده از نهاده های کشاورزی و افزایش بهره وری را از مزایای طرح تجهیز و نوسازی اراضی برشمرد.

https://injakhabar.ir/7155کپی شد!