امضای تفاهم‌نامه در راستای افزایش همکاری‌های حوزه گردشگری با منطقه آزاد اروند

به گزارش اینجاخبر

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: در سومین روزاز سی وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی سازمان منطقه آزاد اروند، تفاهم‌نامه‌ای را با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی و تفاهم‌نامه‌ دیگری با منطقه آزاد چابهار، امضا کرد.

امیرهوشنگ بابامرادی این دو تفاهم‌نامه را در راستای افزایش همکاری‌های مشترک، عنوان کرد و درباره مفاد آنها، توضیح داد: در این دو تفاهمنامه نیز همکاری مشترک در زمینه ارائه بهینه انواع خدمات در حوزه گردشگری و صنایع دستی برگزاری انواع رویدادهای گردشگری و صنایع دستی و بروز رسانی اطلاعات و ارائه انواع آموزش های گردشگری و صنایع دستی مرتبط با استفاده از ظرفیت های موجود فی مابین و… از مهم ترین اهداف مورد نظر است.

وی یکی از راهکاری توسعه گردشگری را هم‌افزایی بین تمام بخش‌ها دانست و تصریح کرد: در این تفاهم نامه ها در حوزه خراسان شمالی صادرات نیز مد نظر قرار گرفته و در قرارداد با چابهار تردد اتباع خارجه از مرز ریمدان و شلمچه در کنار دیگر مفاد مورد توافق، در دستور کار قرار گرفت و به امضا رسید.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور در غرفه منطقه آزاد اروند، از تفویض اختیار حوزه صنایع دستی به مدیرتوسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند خبر داد.

در حاشیه برگزاری سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران؛ مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن بازدید ازغرفه منطقه آزاد اروند در نشستی با مسئولین منطقه، در خصوص تفویض اختیار صنایع دستی به مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند با هدف تسهیل در ارائه خدمات به هنرمندان این حوزه، انعقاد تفاهم نامه همکاری در زمینه های مختلف صنایع دستی و هنرهای سنتی و بازدید از منطقه آزاد اروند بحث و تبادل نظر نمود.

بر اساس این گزارش معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیش تر سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی با شعار «شهر و روستا محور وفاق برای توسعه اقتصاد هویت‌بنیان» را بهانه‌ای برای تحقق توجه به هنرمندان صنایع‌دستی و نیز توسعه بازار دانسته بود.

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند از انعقاد تفاهم نامه ای مشترک با اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری در راستای ارائه بهینه خدمات گردشگری و صنایع دستی، خبر داد.

امیر هوشنگ بابامرادی امضای تفاهم نامه مذکور را با نگاه و بهره مندی از ظرفیت های طرفین دانست و افزود: برگزاری انواع رویدادهای گردشگری، صنایع دستی و بروز رسانی اطلاعات و ارائه انواع آموزش های گردشگری و صنایع دستی مرتبط با استفاده از ظرفیت های موجود فی مابین از جمله مباحث قید شده در این تفاهمنامه مشترک است.

وی در توضیح محورهای این عقدنامه، اظهار داشت: مشارکت در برگزاری شب های فرهنگی در اروند و چهارمحال بختیاری، برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه های گردشگری و صنایع دستی در هر دو منطقه، مشارکت در رویدادهای ملی، محلی و بین المللی، کمک به راه اندازی مکان ارائه صنایع دستی در چهارمحال و بختیاری و منطقه آزاد اروند، برگزاری تورهای ارزان قیمت و به صرفه ازمهم ترین موضوعات این تفاهم نامه است.

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند با بیان اینکه تسهیل گری در امر صادرات در مرز شلمچه از مهم ترین موضوعات این تفاهم نامه است، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های آموزشی و برند سازی در هر دو منطقه، ارائه همکاری مشترک در جهت ارائه خدمات و تأمین محل برگزاری نمایشگاه و اقامت بر اساس توافق طرفین جهت هنرمندان نیز از دیگر بندهای این تفاهم نامه بود که بین استان چهارمحال و بختیاری و منطقه آزاد اروند به امضا رسید.

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: در راستای استفاده از توانمندی و توسعه همکاری های مشترک در حوزه صنایع دستی بویژه دوره های آموزشی و برند سازی، تفاهم نامه ای جهت استمرار ارتباط سازمان یافته و به منظور برطرف شدن نیازهای متقابل با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران منعقد شد.

امیر هوشنگ بابامرادی با اشاره به اینکه در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی توانستیم به ارتباط سازنده و تفاهم های کاربردی خوبی با دیگر استان ها دست یابیم، خاطرنشان کرد: در ادامه تفاهم نامه هایی که با استان های مختلف در زمینه های توسعه صنایع دستی و گردشگری منعقد شد، در آخرین روز از برپایی این نمایشگاه تفاهم نامه ای با اداره کل میراث فرهنگی استان مازندران و در راستای برگزاری دوره های آموزش صنایع دستی و هنری و برند سازی، تسهیل گری در امر صادرات و موضوعات مشابه در دیگر توافقات، به امضاء طرفین رسید.

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند حضور در این نمایشگاه را گامی به سوی تقویت بازار صنایع دستی دانست و اظهار داشت: در این نمایشگاه که با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شد، سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه صادرات صنایع‌دستی حضور پررنگی داشتند که می تواند نقش اثر گذاری در اقتصاد هنرمندان این حوزه به همراه داشته باشد.

سی و هفتمین نمایشگاه صنایع دستی از ۲۳ تا ۲۶ آبان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور هنرمندان صنایع دستی از سراسر کشور برگزار شد.

https://injakhabar.ir/7983کپی شد!