نیاز است برخی مقررات و دستورالعمل های وزارت صمت به استان تفویض اختیارشود

به گزارش اینجاخبر امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه نشست هم اندیشی وزیر صمت با هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی و فعالان اقتصادی با حضور سید محمد اتابک وزیر صمت ،سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان ، شاهین هاشمی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان خرمشهر، حاج مصطفی مطورزاده نماینده مردم شریف خرمشهر و مینوشهر در مجلس شورای اسلامی ،خانزادی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ، فرماندار ویژه آبادان، نمایندگان آبادان در مجلس شورای اسلامی و تجار و صنعتگران برگزار شد.
سرپرست فرمانداری ویژه خرمشهرضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به وزیرصمت گفت: در آستانه حماسه سوم خرداد قرار داریم ان شاءالله حضورحضرتعالی منشأ خیر و برکت برای شهرستان باشد.
وی با بیان گزارشی از وضعیت واحدهای صنعتی شهرستان افزود: ۹۵ واحد فعال در شهرک صنعتی داریم که فعالیت این واحدها در زمینه تولید پوشاک و پارچه ، مشتقات نفتی ، مواد پلیمری، ظروف شیشه ای و صنعت کشتی سازی می باشد.
هاشمی عمده مشکلات واحدهای صنعتی شهرستان را قطعی مکرر برق، کمبود مواد اولیه ، کاهش تسهیلات سرمایه گذاری دانست وخاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه مقررات و دستورالعمل هایی که از وزارت خانه صادر می شود زمان برمی باشد نیاز است برخی موارد به استان تفویض اختیار شود تا در تصمیم گیری ها تسهیل شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به ظرفیت های اقتصادی پایانه مرزی شلمچه تصریح کرد: باتوجه به نزدیکی کشور عراق و همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس تقاضا داریم دربحث کمبودها و چالش های فعالان اقتصادی دستور ویژه ای صادر شود تا بتوانیم مشکلات آنان را برطرف نماییم.
هاشمی برتکمیل تصفیه خانه شهرک صنعتی تاکید کرد و افزود: دربرخی شرکت های شهرک صنعتی استانداردهای محیط زیستی لحاظ نشده و این مسئله باعث نارضایتی مردم شده است.
استاندار خوزستان نیز در این نشست با اشاره به جایگاه تاریخی خرمشهر و آبادان به عنوان قطبهای تجاری و صنعتی کشور، از برنامههای جامع برای احیای شکوه گذشته این مناطق خبر داد و بر ضرورت لایروبی رودخانه اروند، ایجاد منطقه گردشگری در جزیره مینو و رفع مشکلات صنعتگران تأکید کرد.
موالی زاده با اشاره به پیشینه درخشان این منطقه گفت: خرمشهر و آبادان در گذشته از مراکز مهم اقتصادی و تجاری کشور و منطقه بودند که پذیرای شرکتهای بزرگ بینالمللی و کنسولگریهای متعدد بودند و امروز نیز با وجود آسیبهای جنگ، تمام ظرفیتهای لازم برای بازگشت به جایگاه قبلی خود را دارند.